Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Cateva cuvinte depre noi

COMOSERV, membra a Grupului de Firme SNEF Franta, infiintata in anul 2006, reuneste un nucleu de specialisti de pe Platforma Petrochimica Onesti-Borzesti. Cu o buna reputatie interna am ajuns sa acumulam experienta in domeniul fabricarii, montajului si service-ului utilajelor destinate unei game variate de industii.
Astfel am ajuns in 2014 sa detinem Atelierele Mecanice si Atelierul Cazangerie din cadrul Combinatului de ingrasaminte chimice, AZOMURES S.A si un colectiv cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul intretinerii, reparatiei si executiei utilajelor de pe platforma Combinatului de ingrasaminte chimice cu scopul de a largi gama de produse si servicii furnizate si de a deveni unul dintre principalii furnizori pe piata echipamentelor de proces.

  Certificari

  COMOSERV SRL se prezinta ca un partener de incredere, asigurand prin structura sa de organizare, dotarile si competentele tehnice dobandite, eficienta si calitatea conform standardelor in vigoare, precum si o adoptare corespunzatoare la orice lucrare din obiectul sau de activitate

   Cine ne recomanda!

   De-a lungul timpului, multe companii de prestigiu au colaborat cu firma noastra, pe care suntem incantati sa le prezentam:

   Unde ne gasesti!

   © Copyright - Comoserv 2014
   RomaniaEnglish