Cine suntem

  Societatea COMOSERV, membra a SNEF Franta, a fost infiintata in anul 2006 ca o societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, avand ca obiect de activitate principal “Constructii de cladiri si lucrari de geniu”.

  De-a lungul anilor, firma si-a largit gama de produse si servicii si a castigat o buna reputatie in domeniul fabricarii, montajului si service-ului utilajelor destinate in special industriei chimice, petrochimice, a rafinariilor, a celulozei si hartiei, cimentului, alimentare, energetice, siderurgice, metalurgice, protectiei mediului inconjurator.

  Specializarile noastre

  📞
  ’CONSTRUCTIE
  📞
  ’MONTAJ
  📞
  ’REVIZII
  📞
  ’EXECUTIE

  Punctul de lucru se afla pe Platforma Combinatului de Ingrasaminte Chimice AZOMURES S.A, unde Comoserv detine Atelierele Mecanice, Atelierul Cazangerie si Laboratorul de incercari distructive si nedistructive.

  Comoserv dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Compania urmareste satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin servicii de inalta calitate.

  Resurse Umane

  Acordam atentie deosebita securitatii in munca si aplicam aceleasi standarde in ceea ce priveste siguranta angajatilorl

  Adaptare corespunzatoare

  O structura de organizare si functionare specifica care permite o adaptare corespunzatoare la oricare lucrare din obiectul sau de activitate

  Adaptare corespunzatoare
  Extindere si modernizare a tehnologiilor

  Extinderea si modernizarea tehnologiilor proprii de executie, cu respectarea exigentelor de calitate impuse de normativele tehnice de specialitate.

  Extindere si modernizare a tehnologiilor
  Personal instruit si autorizat

  Personalul instruit si autorizat necesar functionarii Sistemului Calitatii printr-un program specific al societatii, adaptat noilor produse si tehnologii

  Personal instruit si autorizat
  Dotari corespunzatoare

  Dotarea santierelor cu scule si dispozitive de lucru corespunzatoare tehnologiilor de executie aprobate.

  Dotari corespunzatoare
  Certificare a calitatii

  Certificarea calitatii instalatiilor prin documente de inregistrare intocmite in conformitate cu Programul Calitatii specific fiecarei lucrari.

  Certificare a calitatii
  Garantarea conformitatii

  Garantarea conformitatii prin inspectii si incercari efectuate cu personalul de specialitate autorizat de autoritatile statului.

  Garantarea conformitatii
  Calitatea serviciilor

  Calitatea instalatiilor si a prestarilor de servicii (service,intretinere, exploatare ,etc.) conform conditiilor stabilite prin contract.

  Calitatea serviciilor
  Investim in resurse

  Investim constant resurse in scopul pregatirii personalului nostru atat din punct de vedere tehnic, cat si al sigurantei.

  Investim in resurse

  DECLARATIA DIRECTORULUI GENERAL CU PRIVIRE LA POLITICA IN DOMENIUL CALITATII, MEDIULUI, SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE

  In centrul preocuparilor managementului organizatiei, sta interesul pentru asigurarea de produse si servicii de inalta calitate, realizate in contextul unei preocupari responsabile pentru asigurarea satisfactiei clientilor, securitatii si sanatatii angajatilor sai si partilor interesate, precum si a sigurantei mediului inconjurator.

  Astfel, produsele si serviciile noastre sunt oferite intr-un sistem de management integrat conform SR EN ISO 9001, SR EN ISO14001 si ISO 45001.

  Sistemul de management se aplica pentru proiectare, productie, constructii-montaj, comercializare si service destinat produselor si serviciilor, din categoria echipamentelor tehnologice de proces industriale.

  Principalele obiective ale organizatiei sunt :

  · satisfactia clientului prin produse conform cerintelor, la termenul si in cantitatea ceruta,cat si cresterea satisfactiei acestuia prin imbunatatirea continua a eficacitatii Sistemului de Management integrat;

  · respectarea cerintelor partilor interesate, inclusiv cerintele legale si de reglementare aplicabile ;

  · crearea unui mediu de lucru sigur si sanatos pentru desfasurarea in siguranta a tuturor activitatilor ;

  · identificarea, evaluarea si controlul riscurilor si schimbarilor/oportunitatilor la nivelul organizatiei ;

  · asigurarea de resurse (financiare, umane, echipamente, materiale si servicii furnizate din exterior) ;

  · implicarea totala a conducerii si angajatilor;

  · consultarea si participarea lucratorilor

  · satisfactia angajatilor;

  · satisfactia actionarilor.

  Aceasta politica reprezinta un angajament al managementului fata de proprietari, clienti, salariati, parteneri si comunitate, se aplica tuturor proceselor organizatiei si este obligatorie pentru toti angajatii.

  In calitate de Director general si responsabil pentru calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, calitatea mediului inconjurator si securitatea si sanatatea in munca, imi asum intreaga responsabilitate si implicare impreuna cu Comitetul de management, pentru a stabili, implementa si mentine procesele necesare Sistemului de Management integrat, de a aloca resursele necesare, de a analiza functionarea sistemului si evolutia Programului Sistemului de management integrat, cat si de a initia orice actiune de imbunatatire si cer tuturor angajatilor sa respecte cerintele impuse prin Documentele Sistemului de management pentru realizarea obiectivelor organizatiei.”

  DIRECTOR GENERAL

  PUSCASU GEORGE

  © Copyright - Comoserv 2014
  RomaniaEnglish